- 9 past. æggehvider
- 600 g kokosmel
- 225 g frosne hindbær
- 10 tørrede abrikoser
- 3-4 spsk. sukrin (eller andet sødemiddel)
- 1 knivspids salt
Sådan gør du:
- Hak de tørrede abrikoser fint. Kog de frosne hindbær og de tørrede abrikoser op i en gryde, lad det hele simre i ca. 10 min. og lad de køle ned til stuetemperatur. Brug blenderen til at lave en fin rosa hindbær/abrikossauce.
- Tænd oven på 150 grader. Pisk æggehviderne med 1 knivspids salt i en stor skål - det skal være relativt stiv.
- Tilsæt forsigtig hindbær/abrikossaucen og sukrin og blend sammen. Tilsæt kokosmel og blend forsigtig sammen.
- Form små kugler (størrelse ca. mini-frikadeller) med fingrene og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Hvis dejen klistre, når du former toppene, så dyp fingrene i lidt vand.
- Bag kokoskuglerne ved 150 grader ca. 20-25 minutter. Afkøles på bagerist og opbevares i tætsluttende dåse.
- Kakao
- Andre bær (frisk, frossen eller tørret)
- Citronskræl og -saft
- Hakket usaltet pistacie
- Eller form som kokostoppe og dyp bunden i smeltet mørk chokolade
Wesi nume halb so guet sy wie ufem Bildli, sysi super, A!!!
ReplyDeleteMerci!
ReplyDelete