Nov 11, 2011

Fyldt peberfrugt

Nemt og hurtig at lave - og smager fantastisk.



Ingredienser (til 3-4 personer):
  • 6 st. peberfrugt
  • 2 fed revet hvidløg
  • 2 løg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 dl perlebyg
  • ca. 100 g mozarellaost
  • 100 g soltørrede tomater
  • olivenolie
  • rosmarin, timian
  • paprika
  • salt
  • peber
Sådan gør du:
  1. Kog perlebyg (på samme måde som ris - dvs. ca. 4 dl kogende vand, tilfør de 2 dl perlebyg og lad koge til det er færdigt) - hvis du har kogt perlebyg fra aften før, kan du også bruge det.
  2. Tænd oven på 180 Celsius. Flæk peberfrugtene på langs. Fjern kernene og frøstolen og skyl dem, så der er ingen kerner tilbage. Læg de halverede peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
  3. Rev hvidløg og hak løg og de soltørrede tomater. Svits hvidløg og løg i en stor pande sammen med olivenolie. Tilsat oksekød og svits videre. Tilsæt de soltørrede tomater, rosmarin, timian, paprika og smag til med peber og salt.
  4. Tag kødet og perlebyg af komfuret, når det er færdigt. Fordel først lidt perlebyg og så kødet i peberfrugterne. Fordel derefter ost på hver.
  5. Sæt de fyldte peberfrugter i den varme ovn for ca. 20 min. Velbekoms!

No comments:

Post a Comment