
Ingredienser (til 4 personer):
- 3 fed revet hvidløg
- 3 spsk. revet ingefær
- 600 g kyllingefilet
- 5 spsk. sojasauce
- 400 g champignon
- 1 gul og 1 grøn peberfrugt
- 2 porrer
- 1 dåse majs
- 50 g cashewnødder
- 1 dåse blandede bønner
- 1 dl sherry
- 1 dl. grøntsagsbouillon
- 3 tsk. Sambal oelek (eller 2 st. finthakket frisk chili eller andet chilisauce uden sukker)
- 3 dl perlebyg
- Mariner kyllingestrimler med 3 spsk. soja, 2 fed revet hvidløg og 2 spsk. revet ingefær. Lad det hele trække i en plasticpose i køleskabet i min. en halv time
- Hak nødderne groft. Skyl bønnerne. Rens grøntsagerne og sker i stykker/strimler.
- Kog vand til perlebyg efter beskrivelsen på pakken og lad det koge mens du fortsætter.
- Tænd oven på 100 grader. Steg de marinerede kyllingestrimler. Tag dem op, når de er gennemstegt og sæt dem i oven, så de bliver varmt.
- Svits grøntsager og bønner sammen med 2 spsk. soja, 1 fed revet hvidløg og 1 spsk. revet ingefær. Tilsæt sherry, bouillon og sambal oelek og lad det koge lidt ind. Tilsæt til sidst cashewnødderne og smag til med salt, peber og sambal oelek. Velbekoms!
No comments:
Post a Comment